Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Black Night ( Beste Çalışmam )

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Black Night ( Beste Çalışmam )

Herkese Merhabalar Arkadaşlar ilk beste tarzı bir çalışma oldu benim için parçanın eksiği var fakat kaba taslak hali ile fikirlerinizi almak için koyuyorum dahada geliştircem belkide bu haliyle bırakıp başka projelere yönelcem neyse uzatmadan konuyu gören herkes dinleyip yorum atarsa sevinirim parçanın ismi black night metal tarzı bir parça zannetmeyin akustik tarzda bir parça oldu diyebilirim arkadaki arpejde bana aittir..

The Zshare file hosting providing website had been shut down many few years ago. The new zShare website is a news blog that publishes the latest trending news on the web. So what happened to the old Zshare? As the new owner of the domain zshare.net, I honestly don’t know. The domain had not been

Yorumlarınızı Bekliyorum
    Son güncelleyen Twilight_; 03-01-2011, 02:24.

Tebrikler. Parça güzel ama hiç metal kokusu alamadım Yanlış anlama, yani Nothing Else Matter şarkısında da intro böyle ama bana göre arkadaki arpeji fazla uzun tutma ve ritme gir (Hafif çal ama yani sesi kısık olsun) sonra asıl yeri başlayınca sende Volume artırırsın gitarda ve daha hoş olur gibime geliyor...

Yorum

Yorum için teşekkür ederim

Yorum

Önemli değil, bu şarkıya bir nebze olsun bir katkım olacaksa... Bir de ikinciye dinlerken sanki bir yerden tanıdık geldi

Yorum

_-ReaL-_ isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Önemli değil, bu şarkıya bir nebze olsun bir katkım olacaksa... Bir de ikinciye dinlerken sanki bir yerden tanıdık geldi
          valla bilemiyorum arkadaşım belki benzetmiş olabilirsin

Yorum

Tabii olabilir neden olmasın

Yorum

2. kez dinlediğin için tanıdık gelmiş olmasın :P Güzel duygulu olmuş gayet, arkadaki ritimide sen mi çaldın dijital geldi çünkü

Yorum

Alemsin erdoing Neyse bu konuyu kapatalım. Bence dijital değil. Çünkü klasik gitarda bende güzel arpej atarım.

Yorum

Öncelikle tebrikler ben çok beğendim özellikle arkadaki arpej çok güzel olmuş akustik gitar ile mi yaptın ?

Yorum

arkadaşlar arkadaki arpej gerçektir akustik gitar ile yapmıştım ama solo bölümleri elektro gitar ile yapılmıştır sağolun değerli yorumlarınız için .

Yorum

hoş bir melodi güzel olmuş

Yorum

Peki arpeji sen akustik ile attın. Ama elektro soloyuda sen mni çaldın ?? Üst üste mi ekledin background müzikle solo yu ??

Yorum

Peki arpeji sen akustik ile attın. Ama elektro soloyuda sen mni çaldın ?? Üst üste mi ekledin background müzikle solo yu ??
                          evet guitar rig 4 ile yaptım ikiside bana ait arpej kaydımı önce aldım ve bu kayıtta sadece solo çaldım.

ayk_ecer sağol yorum için .
                          Son güncelleyen Twilight_; 30-11-2010, 00:49.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X